Ranil Timmer

Binnen de gelederen van Zorg Groep Paulo Boer schittert onze gewaardeerde zorgprofessional en teamlid, Ranil Timmer. Met een rijke geschiedenis binnen verschillende takken zoals jeugdhulpverlening, forensische zorg en gehandicaptenzorg, brengt Ranil een schat aan ervaring mee naar ons team.

De passie voor vechtsport is nooit vervaagd, zelfs niet na jaren van toewijding aan zorgtaken. Voor Ranil heeft deze passie, die ooit begon met fanatieke beoefening van judo, een bijzondere betekenis gekregen. Het opvoedende karakter van de vechtsport heeft geresulteerd in het 5 fase model, een benadering die hij nu met vastberadenheid binnen onze zorggroep implementeert.

Dit model, geworteld in de waarden van de vechtsport, biedt ons team geen alleen solide raamwerk voor zorgverlening, maar verschaft ook een gestroomlijnde benadering voor het coördineren van diverse aspecten binnen de zorg. Bijzonder is de focus op de jeugdige, waarbij wij streven naar een zorgomgeving die zowel gestructureerd als ondersteunend is.

Als teamlid combineert Ranil zijn uitgebreide ervaring met een oprechte betrokkenheid bij het welzijn van anderen. Zijn judo-achtergrond en het 5 fase model vloeien naadloos samen in een benadering die niet alleen professioneel is, maar ook persoonlijk en zorgzaam.

Met Ranil Timmer in ons midden blijft Zorg Groep Paulo Boer een plek waar zorg centraal staat, gedragen door de rijke ervaring en toewijding van onze zorgprofessionals. Samen streven wij ernaar om een ondersteunende en gestructureerde omgeving te bieden, waarin de jeugdige en hun welzijn altijd voorop staan. 

× Heb jij vragen voor ons?