PAULO BOER

Paulo Boer, een relaxte persoon met tropische wortels, bloeide op in het koude Noorden. Plezier staat centraal in zijn visie op training, en hij weet van aanpakken als het erop aankomt.

Geboren in Brazilië, groeide Paulo op in Nederland en ontwikkelde op zeventienjarige leeftijd een passie voor kickboksen. Na een militaire carrière en studies, ontdekte hij Mixed Martial Arts (MMA). Zijn succes in de ring bracht wereldwijde erkenning en leidde tot zijn rol als professioneel vechter.

In 2015 startte Paulo Boer Personal Training, later omgedoopt tot Private Gym Paulo Boer, waar zijn team, bestaande uit gelijkgestemden, anderen begeleidt naar een gezondere levensstijl. De trainingen, een mix van kracht, conditie en vechtsporttechnieken, zijn speels en grensverleggend.

Vanaf 2020 transformeerde het bedrijf naar Private Gym Paulo Boer, aangezien het team gegroeid was en echt een hecht team vormde. Vanaf januari 2023 richtte Paulo Boer de Zorg Groep op, gespecialiseerd in zorg voor jongeren onder de 18 met sport als centraal thema. Zijn toewijding aan welzijn strekt zich nu uit tot de oprichting van deze zorggroep, waar zijn team zich inzet voor de zorg en ontwikkeling van jongeren door middel van sport.

× Heb jij vragen voor ons?