Over ons

Geschiedenis van Zorg Groep Paulo Boer: Een Toewijding aan Welzijn en Groei

Welkom bij Zorg Groep Paulo Boer, waar onze reis begon met een passie voor welzijn en een visie om het leven van anderen positief te beïnvloeden. In 2015 bundelde ik mijn expertise met mijn liefde voor sport en richtte ik Paulo Boer Personal Training op. Gedurende de jaren hebben we ons niet alleen gericht op fysieke fitness, maar zijn we ook uitgebreid naar een zorgtak die vandaag de dag bekend staat als Zorg Groep Paulo Boer.

Onze Oorsprong

In de beginjaren concentreerden we ons op het begeleiden van mensen naar een gezondere en fittere levensstijl bij Paulo Boer Personal Training. Maar het verlangen om meer te doen groeide. We wilden niet alleen lichamelijke fitheid bevorderen, maar ook het welzijn van de geest adresseren.

Uitbreiding naar Zorg Groep Paulo Boer

In 2020 hebben we met trots onze naam veranderd naar Private Gym Paulo Boer en de zorgtak geïntroduceerd onder de naam Zorg Groep Paulo Boer. Deze uitbreiding stelde ons in staat om een breder scala aan diensten aan te bieden, waaronder agressie regulatie training, mentale weerbaarheidstraining en emotie regulatie training.

Onze Begeleiders: Een Unieke Mix van Ervaring

Wat Zorg Groep Paulo Boer echt onderscheidt, is ons team van begeleiders. We hebben bewust gekozen voor een mix van ex-militairen, top sporters in de vechtsport en SKJ geregistreerde begeleiders om een unieke dynamiek te creëren. De discipline en ervaring uit het militaire veld gecombineerd met de professionele zorgachtergrond van onze begeleiders zorgen voor een holistische benadering van begeleiding.

Onze Locaties

Met trots kunnen we zeggen dat Zorg Groep Paulo Boer is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere locaties. We zijn aanwezig in Groningen, Veendam en Assen, waardoor we een breder publiek kunnen bereiken en meer mensen kunnen ondersteunen bij hun welzijnsreis.

Onze Diensten

Zorg Groep Paulo Boer biedt een verscheidenheid aan zorgdiensten aan, allemaal ontworpen om het fysieke en mentale welzijn van jongeren te bevorderen. Onze trainingen zijn gericht op het begrijpen en reguleren van emoties, het ontwikkelen van mentale weerbaarheid en het beheersen van agressie op een positieve en constructieve manier.

Toekomstige Groei

Onze reis stopt hier niet. We blijven ons inzetten voor de groei en het welzijn van degenen die we begeleiden. Met een ervaren en toegewijd team kijken we uit naar de toekomst, waarin we nog meer mensen kunnen helpen bij het creëren van een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Bij Zorg Groep Paulo Boer is welzijn meer dan een doel; het is een voortdurende reis naar een sterker en gezonder leven. We nodigen je uit om deel uit te maken van deze reis en samen met ons te werken aan een positieve toekomst.

× Heb jij vragen voor ons?