Marino van Dijk

Marino, een onmisbaar lid van het team sinds de oprichting van Private Gym Paulo Boer, heeft recentelijk zijn focus verlegd naar personal training, met speciale aandacht voor MMA en krachttraining. Geboren op 5 februari 1983, startte Marino zijn sportcarrière met voetbal, maar na twaalf jaar maakte hij de overstap naar kickboksen, geïnspireerd door Nederlandse grootheden als Peter Aerts en Remy Bonjasky. Hoewel zijn liefde voor kickboksen altijd bleef, moest Marino deze passie tijdelijk parkeren om zijn carrière als kok voort te zetten.

Na jaren als kok, waarbij hij in diverse horecazaken in de stad Groningen en zelfs in de randstad werkte, besloot Marino zijn focus te verleggen. Hij nam afscheid van zijn nachtelijke activiteiten achter de bar bij Chupitos en richtte zich volledig op zijn werk als personal trainer en begeleider in onze zorggroep.

Marino’s kennismaking met MMA tijdens zijn werk in de randstad leidde tot enkele spannende wedstrijden. Ondanks de uitdagingen van het combineren van deze veeleisende sport met zijn drukke baan, behield Marino zijn passie voor MMA. In 2017 vond hij zijn weg naar Paulo Boer en herontdekte hij het plezier in sport. Deze hernieuwde passie resulteerde in de keuze om zijn werk aan te passen om meer ruimte te creëren voor zijn sportieve ambities.

Als waardevolle toevoeging aan het team is Marino niet alleen een toegewijde sporter, maar ook een begeleider in onze zorggroep. Zijn expertise en enthousiasme zijn een welkome aanvulling op ons team. Buiten zijn reguliere werkuren deelt Marino graag zijn kennis en ervaring met andere MMA-beoefenaars, waarbij hij speciale aandacht besteedt aan nieuwkomers en amateurs om hen te helpen met techniek en conditie. Zijn frisse benadering en deskundigheid maken hem niet alleen een gewaardeerde personal trainer, maar ook een betrokken begeleider in onze zorggroep. We zijn verheugd om gebruik te maken van zijn kennis en toewijding en kijken uit naar zijn trainingen in de ring en zijn bijdrage aan het welzijn van degenen die hij begeleidt in onze zorggroep.

× Heb jij vragen voor ons?