Maartje Rosier

Maartje, een 43-jarige vrouw, getrouwd en moeder van twee kinderen, brengt een bescheiden toewijding met zich mee. Met jarenlange ervaring in verschillende sectoren heeft ze een waardevolle achtergrond opgebouwd.

In haar rol als Zorg Coördinator bij Zorg Groep Paulo Boer toont Maartje zorgvuldige aandacht voor het welzijn van ons team en biedt ze leiding op een bescheiden wijze. Haar ervaring in de zorgsector maakt haar niet alleen tot een kundige professional, maar ook tot een ondersteunende mentor voor ons team.

Maartjes betrokkenheid bij Zorg Groep Paulo Boer in combinatie met de kennis en ervaring die zij brengt is voor ons van grote waarde bij het vormgeven van ons bedrijf als een plek waar zorg, welzijn en sport samenkomen. Haar reis van klant naar leider binnen ons bedrijf weerspiegelt een toewijding aan groei.

ls ervaren professional in de zorg begrijpt Maartje de complexiteit van het zorglandschap. Haar bijdrage aan de oprichting van Zorg Groep Paulo Boer is bescheiden maar waardevol. Met haar leiderschap en betrokkenheid blijft ons team gedreven en gefocust op onze missie om hoogwaardige zorg te bieden aan jongeren onder de 18, met sport als centraal thema.

Als ervaren professional in de zorg begrijpt Maartje de complexiteit van het zorglandschap.

× Heb jij vragen voor ons?