Cheryl Berends

Hypnose Therapeut, Lichaamsgericht Therapeut, Jeugdprofessional SKJ, GGZ-agoog en Emotie Regulatie.

In de kern: Als gediplomeerd hypnose therapeut, lichaamsgericht therapeut en jeugdprofessional met SKJ-registratie, ben ik gepassioneerd om mensen te begeleiden op hun reis naar welzijn en persoonlijke groei. Mijn achtergrond in social work en mijn ervaring als GGZ-agoog stellen mij in staat om een holistische benadering te bieden die lichaam, geest en emotie en emotionele regulatie omvat.

Mijn aanpak begint bij het werken aan trauma, waarbij ik cliënten ondersteun bij het verwerken en loslaten van emotionele bagage. Als lichaamsgericht therapeut, emotie regulatie en GGZ-agoog heb ik een diepgaand begrip van de impact van trauma op de ontwikkeling en het welzijn van individuen.

Vervolgens ligt de focus op het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn, waarbij ik mensen help om de taal van hun lichaam te begrijpen en te luisteren naar hun innerlijke wijsheid. Ik geloof sterk in de kracht van het lichaam om genezing te bevorderen en emotionele veerkracht op te bouwen.

Naast mijn expertise in hypnose therapie en lichaamsgerichte therapie, bied ik ook mindset coaching om belemmerende overtuigingen los te laten en positieve veranderingen te omarmen. Mijn visie wordt samengevat in de quote: “Uit je hoofd en in je lijf”. Ik geloof dat het verbinden met ons lichaam essentieel is voor persoonlijke groei en empowerment.

× Heb jij vragen voor ons?